Site icon Dijital Tekerlek

2021 BMW i4 resmi olarak tanıtıldı

2021 BMW i4 resmi olarak tanıtıldı 13

BMW tarafının büyük merakla beklenen modeli 2021 BMW i4 modeli bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

BMW tarafı i4 modelini planlanan süreye göre tam üç ay önce tanıtmakta. Bununla birlikte model elektrikli BMW modelleri arasında yerini almakta. Ayrıca konsept olarak ta bekleneni oldukça güzel bir şekilde yansıtmakta.

Modele baktığımız vakit; konsept versiyon ile olan benzerliği oldukça dikkat çekici. Zaten marka konsept tanıtımında modele şov anlamında değil üretime hazır bir prototip gözü ile bakmakta idi.

2021 BMW i4 tasarımı

Modele ilk bakıldığı vakit şüphesiz dikkatleri arka kapı tasarımları çekmekte. Ayrıca modelde yer alan mavi dokunuşlar modelin elektrikli olduğunu belirtir nitelikte. Elbette modelin ızgara tarafı yine dikkatleri çekmekte. Model ızgara tarafında 4 Serisinde kullanılan ızgaraya sahip .

Modelde yer alan açılır kapanır kapı kolları ile aerodinamik tasarıma katkıda bulunmakta. Ayrıca modelin sahip olduğu tasarım çizgisine 4 Serisi Gran Coupe modelinin de kavuşması beklenmekte.

2021 BMW i4 teknik özellikleri

Teknik özellik bakımından temel olarak açıklanan model 530 beygir güce sahip. Bu sayede 0-100 km/s hızlanma süresi 4 saniye civarında. Bununla birlikte çok merak edilen menzil tarafında ise model WLTP testlerine göre 590 kilometre, EPA testlerine göre ise 485 kilometre menzil sunabilmekte.

Son olarak modelin yeni detayları ve iç yaşam alanının görselleri önümüzdeki günlerde bizlerle olacak.

“BMW büyük yazılım güncellemesine hazır” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version