Site icon Dijital Tekerlek

2021 Bentley Bentayga, dört koltuklu modeli görüldü

2021 Bentley Bentayga dört koltuklu modeli

Bentley, lüx SUV markaları denince akla gelen ilk markalardan biri. Bu namını koruyan İngiliz üretici, 2021 Bentley Bentayga SUV modelinin dört koltuklu versiyonunu duyurdu. Arkadaki orta koltuğu kaldıran İngiliz üretici bunun yerine çeşitli depolama alanları eklemiş.

Bentley, dört koltuklu Bentayga SUV modellerine çok güveniyor. Çünkü 20.000 SUV satışını hedefleyen İngiliz üretici, bunun yüzde 20’sini dört koltuklu Bentayga üzerinden düşünüyor. 4.000 adet satış hedefi olan bu lüx SUV modelinin detaylarına bakalım.

2021 Bentley Bentayga: SUV’ların limuzini

Tamamen yeni olan arka koltuklar 5 koltuklu modele kıyasla 100 mm daha geniş bir alan sunuyor. Diz mesafesinin 100 mm artması markanın bu modeline “SUV’ların limuzini” demesini sağlıyor. Bunun dışında arka koltukların eğimi 32 dereceden 40 dereceye çıkartılmış. Ayrıca koltukların öne ve arkaya hareketleri de 35 mm arttırılmış. Neredeyse arkada bir limuzin ortamı oluşturan Bentley, söylediklerinde haklı gibi.

Arkada 750 mm’lik bir şişe soğutucu yer alıyor. Bunun yanı sıra dört koltuklu Bentayga’nın havalandırmalı arka koltukları altı farklı masaj programına ve “konfor” koltuk başlığına sahip. Ayrıca arka orta konsol ek depolama alanı ve iki USB şarj yerine sahip.

Makyajlı Bentley Bentayga dört koltuklu modeli 5 inçlik bir ekrana sahip. Koltuk ısıtması, masaj, medya sistemi ve oram aydınlatması gibi özelliklerin kontrolü arkadaki bu tablet yardımıyla yapılabiliyor. Ayrıca elektrikli camlar ve açılır tavan körüğü gibi bazı özellikler de bu 5 inçlik tablet yardımıyla kontrol edilebiliyor.

2021 Bentley Bentayga, kabininde de 10.9 inçlik bir dokunmaatik ekrana sahip. Bu ekran da kablosuz olarak Android Auto ve Apple CarPlay bağlantısı sunuyor.

Bentley, makyaj çalışmasında motor konusunda bir değişiklik yapmamış. 2021 Bentley Bentayga lüx SUV modelinin dört beş ve yedi koltuklu versiyonları bulunuyor.

İlginizi Çekebilir: Toyota Corolla Cross SUV versiyonu tanıtıldı!

Exit mobile version