Site icon Dijital Tekerlek

2020 Toyota GR Yaris Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

2020 Toyota GR Yaris Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı 12

Toyota’nın en küçük aracı olan 2020 Toyota GR Yaris Tanıtıldı. Daha önce GRMN versiyonunun tanıtıldığı Toyota şimdi ise GR versiyonu ile karşımızda. Yeni ve küçük araç almayı düşünen kişiler için işte, 2020 Toyota GR Yaris Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

2021 Toyota Corolla Hybrid fiyat listesi ve teknik özellikleri

Tokyo Otomobil Fuarında tanıtılan modelin detayları Toyota’nın resmi sitesinde tanıtıldı. Yeni tanıtılan modelin dört tekerlekten çekişli olmasından ötürü oldukça iddialı bir model olduğunu da söyleyebiliriz.

2020 Toyota GR Yaris Özellikleri

Küçük bir canavar olarak tasarlanan GR Yaris’in kaputunun altında 1.6 Litre turbo üç silindirli motor var. 261 beygir güce sahip olan ve 360 Nm tork üreten araç, 6 ileri manuel şanzıman ve dört tekerlekli çekiş sistemiyle tüm tekerlerden çekiş aktarılmaktadır.

2020 Toyota GR Yaris, 0-100 kilometre saatte hızlanmasını 5.5 saniyede tamamlıyor. Bu minik canavarın hız sınırı da 230 kilometre saat ile sınırlandırılmış. Aynı zamanda aracın önünde güç ve torku düzenlemek amacıyla 356 mm soğutmalı fren diskleri ve dört piston bulunuyor.

18 inçlik jantlara sahip olan araçta, 225 e 40 Michelin Pilot Sport 4s lastik tasarımı kullanılmıştır. Normal, Track ve Sport seçenekleri bulunan aracın sürüş modunu isteğinize göre de değiştirebilirsiniz.

Toyota GR Yaris Teknik Özellikleri

Standart araçtan farklı olarak;

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Toyota Supra BMW M2’yi Geride Bıraktı

2020 Toyota GR Yaris Çıkış Tarihi

Asfalt canavarı olarak nitelendirilen bu aracın henüz çıkış tarihi belli olmasa da sızdırılan verilerden yola çıkarak, 2020 yılının ikinci yarısından sonra satışa çıkarılacağı tahmin edilmektedir. Araç markaları arasında en çok tercih edilen marka olan Toyota bu kez de harika marka üretmiş gibi gözüküyor.

Toyota GR Yaris Fiyatı

Toyota modelinin ilk defa dört tekerlekten çekiş özelliğine sahip olan GR Yaris Modeli, Tokyo da tanıtıldı! Araçta kullanılan 4WD sistemi de oldukça ilgileri çekmiştir. Şimdi ise aracın fiyatı konusunda bazı araştırmalar yapılmakta. Ama ne yazık ki, aracın fiyatı konusunda herhangi bir açıklama henüz yapılmamıştır.

Exit mobile version