Site icon Dijital Tekerlek

Mercedes-Maybach S650 Night Edition sınırlı sayıda üretilecek!

Mercedes-Maybach S650 Night Edition sınırlı sayıda üretilecek! 13

Mercedes-Maybach S650 Night Edition

2020 Mercedes-Maybach S serisi zaten yeterince özel bir kitleye hitap ediyorken Maybach, Rolls-Royce Bentley müşterileri için de daha özel seriler üretmeye devam ediyor. Lükslüğün sınırlarını bir üst seviyeye taşımaya çalışan markaların arasında yer edinmeye çalışan Mercedes-Benz Maybach, S650 Night Edition modelini duyurdu.

Şu anlık sadece ABD’de yaşayan saygın müşterileri için bu modeli üreten Mercedes-Maybach, seriyi çok daha özel hale getirmek için ve lüks simgesi olarak göstermek için sadece 15 tane üretme kararı almış. Yani hayallere dalmaya gerek yok şimdiden:(

Mercedes-Maybach S650 Night Edition teknik özellikleri

Maybach S650 Night Edition, 621 beygir güç ve 1000 Nm tork üreten 6.0 litrelik V12 çift turbolu canavar motoruyla geliyor. Güç ünitesi Mercedes-Benz S650 ile aynı diyebiliriz. Eklenen siyah detaylar ve karbonfiber öğeler, seriyi S650’den ayıran özelliklerden bazıları. Night Edition’ın güç ünitesi, otomobili 4.6 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaştırıyor.

Night Edition tasarımıyla öne çıkarılmaya çalışılmış. 20 inçlik Maybach jantlar, Obsidian Black rengindeki karbonfiber spoyler seriyi öne çıkaran bazı detaylardan.

İç tasarıma geçecek olursak Mercedes’in en iyi iç tasarımlarından birinden bahsediyoruz dersek yanılmayız sanırım. Porselen ve siyahın uyumu Exclusive Nappa deri döşeme ile birleşince bakmaya doyamadığımız bir tabloyu ortaya çıkartıyor. Orta konsolda yerini almış olan Night Edition rozeti, parlak ahşap detaylar, deri paspaslar kabindeki bazı göz boyayan detaylar arasında yerlerini alıyor.

Lüks modellerde ön konsol kadar önemli olan bir diğer iç mekan kısmı da arka koltuklar. 43 derece eğime sahip olabilen arka koltuklar, ısıtma ve soğutma gibi artık segmentine göre standart sayılabilecek özelliklerin yanı sıra masaj özelliğinde geliştirmeler yapmaya çalışmış. 12.3 inçlik renkli ekranlar, gece görüş yardımı gibi özelliklerle Mercedes-Maybach S650 Night Edition serisine sahip olmak isteyen biri 242.950 dolar ödeme yapmak zorunda.

İlginizi Çekebilir: İşte hiç görmediğiniz ultra nadir Mercedes G-Serisi

Exit mobile version