Site icon Dijital Tekerlek

2020 Isuzu D-Max Tanıtıldı

2020 Isuzu D-Max Tanıtıldı 4

Pickup sektöründeki mücadeleye Isuzu, 8 yıldır yenilemediği modelini yenileyerek 2020 D-Max ile katıldı. Yeni D-Max yenilenen teknolojisiyle ve daha güçlü olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Tanıtımı, üretiminin de yapılacağı Tayland’ta gerçekleşti. 

Araca ilk baktığımızda önceki modele göre daha agresif olmasının sebebi yenilenen radyatör, far tasarımı ve daha keskin bir bölüme sahip. Arkaya monte edilmiş basamaklı tampon, pick up modelinin güçlü görünmesine katkıda bulundu.

Yenilenen üçüncü jenerasyon D-Max’in kabini öncekine göre daha modern hale getirildi. Apple CarPlay ve Android Auto destekli 9 inçlik bilgi eğlence sistemi, çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve gösterge panelinde yer alan 4.2 inçlik ekranının yanında aracın koltukları da yenilendi.

2020 Isuzu D-Max

2020 Isuzu D-Max, daha çok güçlendi. Araç, pazara göre değişiklik gösteren iki farklı turbo dizel motor seçeneğiyle geliyor. Birincisi 1.9 litrelik 150 beygir güce ve 350 Nm torka sahip olan bir motor, ikinci seçenek ise 3.0 litrelik 190 beygir güce ve 450 Nm torka sahip motordan oluşuyor.

2020 Isuzu D-Max
2020 Isuzu D-Max

Dört tekerlekten çekişli D-Max modelleri, arazi kabiliyetini artıran, iki tekerlekli ve dört tekerlekli sürüş arasında geçiş yapmak için gereken süreyi azaltan bir elektromanyetik arka diferansiyel kilidiyle gelecek.

Regular Cab, Space Cab ve Crew Cab gövde modelleri ile sunulacak yeni D-Max, Tayland’da birkaç gün içinde alıcılarıyla buluşacak. Aracın Türkiye’de ve Avrupa ülkelerindeki pazarlarda satışa çıkması ise 2020 yılını bulacak.

Kaynak

Exit mobile version