Site icon Dijital Tekerlek

2020 de Kırılması Düşünülen Rekorlar

2020 de Kırılması Düşünülen Rekorlar 2

Her yıl pek çok alanda ödül kazanan bazı sporcularımız bulunmaktadır. 2020 de de illaki ödüller alan, rekorlar alan sporcularımız olacaktır. Biz bugün sizler için 2020 de Kırılması Düşünülen Rekorlar konusunda bir araştırma yaptık. Yazının devamında düşünülen rekorları siz de öğrenebilirsiniz.

Levis Hamilton başarılarına ve rekorlarına doymazken, 2020 yılında da rekor alacağı düşünülmektedir. Eğer bu yıl da yeni bir ödül alırsa alacağı rekorlarla dünya rekorlar listesine girmeyi başaracak olan Lewis Hamilton, adını tarihe yazdıracak gibi gözüküyor.

Lewis Hamilton Rekorlara Doymayacak!

Ünlü sporcu Lewis Hamilton, aldığı rekorlara bir türlü doymuyor. Her geçen gün rekorlarına bir yenisini ekleyen Hamilton, 2020 yılında da yeni ödüller alacak gibi gözüküyor.

Toplamda 84 zafer kazanan Hamilton, son yıllarda sezon başına en az dokuz galibiyet aldığını düşünüyor. 2020 yılında da bu rekoru eline geçirecek gibi duruyor.

Lewis Hamilton, geçen yıl Abu Dhabi de arka arkaya gerçekleştirdiği 33 yarışından rekorla ayrılmıştır. Eğer Melbourne de de puan alabilirse bu rekorunu daha da geliştirmiş olacaktır.

Lewis Hamilton katılacağı Avustralya da ki yarışa pole pozisyonundan başlarsa, pole pozisyonu alma rekorunu da ele geçirecek. Bu rekor Michael Schumacher, Ayrton Senna arasında paylaşılıyordu.

Hamilton da tek pistte toplam sekiz pole alan diğer isimdi. Yani Pole rekoru üç kişi arasında paylaşılmıştı. Ama Lewis Hamilton bu rekora tek başına sahip olabilir.

Mercedes de Ödül Alabilir!

2014 den bu ana kadar Mercedes firmasıyla beraber performans sergileyen Lewis Hamilton, özellikle son iki yıldır pek çok rekoru elinde bulunduruyor. Yakalamış olduğu başarılarla en büyük rekorları da eline geçirmeye başlamış gibi gözüküyor.

Mercedes firması 2019 yılında arka arkaya altıncı takımlar şampiyonluğunu kazandı. 2020 Yılında da yeniden ödül alacağı düşünülen Mercedes firması başarısına her gün yeni başarı daha ekleyecek gibi gözüküyor.

Charles Leclers ve Max Verstappen’den de Rekor Gelebilir!

2020 yılında bir rekor alma şansına sahip olacak kişide Charles Lecherc ve Max Verstappen den gelebilir. Eğer herhangi biri bunu başarırsa 22 yaşında şampiyon olacaktır.

Tüm bu rekorlar 2020 yılında alınması tahmin edilen rekorlardan olup herhangi bir netliği bulunmamaktadır. Sizin bu konuyla ilgili herhangi bir belirtmek istediğiniz bir şey varsa yorum kısmından bize ulaşarak fikrinizi belirtebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tarihe Damga Vuran Satış Rekorları

Exit mobile version