Site icon Dijital Tekerlek

2019’un Değişik İki Tekerlekleri

Son dönemde neredeyse tüm markalar yavaş yavaş elektrikli otomobil üretmeye başladı. Temiz ve çevreci otomobilleri yollarda az da olsa görmekteyiz♻. 2022-2023 sonrası bu otomobillerde gözle görülür artış yaşanması bekleniyor. Elektrik bu kadar hayatımıza dahil olmuşken motosikletlerde durum ne? Elbette motosiklet dünyası da elektrikten nasibini aldı. Yollarda elektrikli otomobillere elektrikli motosikletlerde eşlik edecek💡🚗🏍.

Tekerlekli Haberlerden Her Gün Haberdar Olun

Birkaç güzel elektrikli motosikleti keşfetmeye ne dersiniz❓

Honda, Super 90 modelinin 50. Yaşına özel orjinal modele sadık yüzde 100 elektrikli bir motosikleti tekrar üretmeye hazırlanıyor. Fütürist tasarıma sahip olan S90 yeni görünümüyle yakında üretilmeye başlayacak💫.

Skoda Klement

Skoda üretimine 1890 yılında bisikletle başlamıştı. Geçen yıllardan sonra değişime ayak uyduran Skoda elektrikli bisiklet üretimine geçti⚡🚲. Skoda Klement adlı elektrikli bisiklet en fazla 45 km/s hıza ulaşabiliyor. Bir şarjla 62 km’lik yol alabiliyor. Ayrıca akıllı telefonlarla enerji sağlayabiliyor📱🔋.

Fuell, bir motosiklet ve bir elektrikli bisiklet üreteceğini açıkladı📰. Çıkaracağı elektrikli motosiklet Fuell Flow, yarı retro tasarıma ve 9780 Euro etikete sahip 💶. Bir diğer üreteceği ürün olan elektrikli bisiklet Fuell Fluid, 980 kWh çift çıkarılabilir bataryası ile 200 km’lik yol alabiliyor. Bu bisikletin satış fiyatı ise 3000 Euro olarak düşünülüyor💶.

Ünlü Amerikan üretici Harley-Davidson 🏍 yeni çıkardığı LiveWire’ı tanıttıktan sonra _elektrikli bisiklet_ dünyasına adım atmaya hazırlanıyor🤜🏻🤛🏻. İki farklı elektrikli bisiklet üretmeye karar veren firma bu bisikletleri kentsel gelecek için tasarladığını belirtti♻. Tek elle taşınabilen ve çıkarılabilir aküye sahip model üretmek isteyen firmanın modellerini bakalım ne zaman yollarda göreceğiz👀?

Harley Davidson LiveWire

İtalyan motosiklet üreticisi Ducati %100 elektrikli motosiklet üretmek için kolları sıvadı⚡🏍. Çıkaracağı ürün, öğrenciler ve yetenekli sanatçılar tarafından tasarlanan Ducati Zero konseptine yakın olacak💫.

Ducati Zero
Exit mobile version