Site icon Dijital Tekerlek

2015 Lamborghini Veneno Roadster Açık Artırmaya Çıkarıldı!

2015 Lamborghini Veneno Roadster Açık Artırmaya Çıkarıldı! 5

Dünya üzerinde yalnızca 9 adet bulunan 2015 Lamborghini Veneno Roadster Açık Artırmaya Çıkarıldı! İtalyan markasının en güçlü otomobillerinden biri olan bu otomobilin yaklaşık olarak 5 milyon Euro’ya satılması bekleniyor. Açık artırmaya çıkarılan aracın alıcıları merak edilmekte. 5 milyon Euro açık artırmaya sunulan Lamborghini oldukça harika bir araba.

Lamborghini hiç bir zaman sıradan ve ucuz olduğu için değil, güce ve şıklığa sahip olduğu için süper otomobiller üretmekte. 2015 model Lamborghini Veneno Roadstar, yalnızca 9 tane üretildi ve üretilen otomobillerin ikincisi de önümüzdeki ay Paris’te açık artırmaya çıkacaktır. Açık artırmaya çıkacak olan aracın fiyatı daha da artacak gibi gözüküyor.

Lamborghini’nin 50. Yıldönümünü kutlamak için tasarlanmış olan Veneno, temel olarak Aventador’a dayanmakta. Lamborghini Veneno Roadster, süper otomobil markasının imzası olan göz alıcı tasarım yaklaşımını bir kaç adım daha ileriye taşıdı. Araç daha çok yollarda kullanılan Le Mans yarış arabasına hatta jet uçağına benziyor.

Lamborghini Veneno Roadster Özellikleri

Lamborghini Veneno Roadsterin, aşağı doğru eğilimli ön tasarımı, havalandırma boşluklu kaputu, içe doğru girintili yan eşikleri ve dev arka kanadıyla performanslı, agresif bir otomobil olduğu belli olmuştur. Ayrıca çift kapılı olan bu otomobilin üstü de aşılabilmekte. Sant Agata merkezli İtalyan devinin bu şaheserinde 6.5 litrelik doğal emişli V12 motor, 740 beygir güce yükseltilmiş oldu.

Otomobil şimdilerde yeni sahibine kavuşmaya hazırlanıyor. Retromobile Haftası kapsamında 5 Şubat ya Paris te ki Place Vauban da gerçekleştirilecek açık artırmada Veneno Roadster’in yaklaşık 5 Milyon Euro alıcı bulması beklenmekte. Aracı alacak kişilerin süper otomobile sahip olacağı düşünülmekte. 5 Milyon Euro ya satışa sunulacak olan aracın açık artırmayla fiyatı daha da artırılacak gibi gözüküyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Lamborghini Uzaya Araba Gönderecek

Exit mobile version