Site icon Dijital Tekerlek

1+1 Sprinter: Hymer VisionVenture

1+1 Sprinter: Hymer VisionVenture 8

Yürüyen villa lakabı olan New VisionVenture resmen bir triplex evi aratmıyor. Bu tarz araçların 2025’e kadar üretilecek olanların, nasıl olacağını gösterme amacıyla üretilmiştir. Dünya devleri arasında olan karavan yapımcısı Hymer, otomobil ve ev konseptinde 2025’de bu tarz araçların nasıl olabileceğini bu sefer bizlere gösterdi. Mercedes-Benz kasası Sprinter üzerine yapılmış olan dev bir villa aracı diyebiliriz. Tabi burada Mercedes’in de desteklerini göz ardı etmiyoruz. Özellikle Mercedes-Benz Sprinter kasası olması da ayrı bir kalite diyebiliriz. Profesyonel bir konfor ile oluşturulmuş aracın üstündeki güneş panelleri, şişme tavan ile açılan bir perde, resmen güneşin mükemmel etkisini yansıtıyor.

Hymer VisionVenture

Hymer, bu aracın tasarımını 1+1 stüdyo tipi evlerden esinlenerek yapmış. İçine girdiğinizde 1+1 den daha büyük bir etkisi de yok diyemeyiz. İçerideki veranda ışığı, tavan lambaları ve aydınlatma yetkisi olan bütün aksesuarlar resmen annenizin evi gibi rahat. Bu araç için toplam 20’den fazla kimyasal madde hazırlandı ve işlendi. Dikkat çeken diğer görsel özelliklerden biri de 3D baskılar olması.

Teknik kısımlara geçecek olursak da aracın iç ve dış kaplaması son teknoloji ile boyanmış durumda. Kullanılan boyalar, aracın içine etki edecek soğuk ve sıcak olarak tasarlanmış. Sıcak havalarda yukarıdan açılan bir şişme tavan perdesi, soğuk havalarda üst tavanı sıcak tutarak içeriye soğuk girmesini engelleyen perde de mevcut araçta.

Bu tarz bir araç sizlere ömür boyu yetecek donanıma sahip diyebiliriz. Özellikle çatıya çıkan merdivenlerin, çok amaçlı kullanılarak içlerinde saklama alanları olması mükemmel bir destek. Yatak odası, banyo ve ofis seçeneği de bulunuyor.

Bu kadar şey arabaya nasıl sığar? İşte bu sorunun cevabını profesyonel olarak bizlere veren Hymer, kendisini kanıtlamaktan çekinmiyor. Bu tarz bir aracın henüz daha satışa koyulamaması, aklımızda ki rakamları da büyütüyor açıkçası. Hymer, bu teknoloji ile beraber resmen dünyada bir serüven başlattı. Kullandığı Sprinter kasası özellikle Mercedes ile dev bir proje başlatacağının habercisi olabilir. Yapılan basın açıklamalarına göre Hymer, yakında bu aracın ücretini belirleyecek.

Exit mobile version