Site icon Dijital Tekerlek

1 milyon Range Rover Sport SUV satışı kutlandı

1 milyon Range Rover Sport SUV satışı kutlandı 17

En çok satan Land Rover modeli olan Range Rover Sport SUV modeli büyük dönüm noktasına ulaştı. Model geçtiğimiz yıl 50.yıl dönümünü kutlamıştı. Ayrıca model bu yıl satılan 1 milyonuncu Range Rover Sport modelini kutluyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Land Rover, dönüm noktasını özetlersek; 2014 yılında Range Rover Sport SVR’nin Nurburgring’de en hızlı SUV unvanını içeren başarılı yıllarını hedefliyor. Montaj aynı zamanda orta ölçekli SUV’nin birkaç yıl önce yaşanan dönüm noktasını işaret etmekte. Marka Range Rover Sport PHEV modeli sayesinde geçtiğimiz senelerde dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başarmıştı.

Land Rover, Range Rover Sport için gerçekleştirilen 1 milyon satış miktarı ile birlikte ivmesini arttırarak segment içerisinde bugünden daha iyi bir noktada olmayı hedeflemekte. Ayrıca bu başarının belki de güncellenen 2021 Range Rover modeli kaynaklıdır.

Özellikle yeni nesil Range Rover Sport, geçen yıldan itibaren testleri gerçekleşmekte. Ayrıca 2022 modellerinin de güç aktarma tarafında bazı elektrikli seçeneklere sahip olması beklenmekte.

Jaguar Land Rover, 2020 kâr oranları açıklandı!

Exit mobile version